Friptură de coastă în picioare cu rozmarin și piper cu sos de tigaie cu două ciuperci

Friptură de coastă în picioare cu rozmarin și piper cu sos de tigaie cu două ciuperci
Pentru $2.18 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 227 calorii, 3G de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână rozmarin, bulion de vită cu conținut scăzut de sare, vin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Friptură De Coastă În Picioare Sărată De Rozmarin, Rozmarin-Friptură De Coastă În Picioare Cu Crustă Dijon, și Friptură de coastă în picioare cu crustă de rozmarin-cimbru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați friptura de coaste, cu partea grasă în sus, într-o tigaie grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prim RibPrim Rib
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
2
Se amestecă 4 lingurițe de rozmarin zdrobit, sare și piper într-un castron mic. Se amestecă 1/2 cană de ulei. Frecați amestecul peste tot friptura. Faceți înainte se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gât De PuiGât De Pui
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
Crema Fara GrasimeCrema Fara Grasime
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
3
Lăsați să stea la temperatura camerei cu 45 de minute înainte de prăjire.
4
Combinați 2 căni de apă clocotită și porcini; lăsați să se înmoaie până când ciupercile se înmoaie, aproximativ 20 de minute. Tulpina înmuiere lichid prin filtru fin set peste cupa de măsurare; rezervă porcini. Dacă este necesar, adăugați suficientă apă la lichidul de înmuiere pentru a măsura 1 cană. Tăiați grosolan porcini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Picături De Curcan PrăjitPicături De Curcan Prăjit
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
5
Topiți 2 linguri de unt cu restul de 2 linguri de ulei în tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
Crema Fara GrasimeCrema Fara Grasime
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
6
Adăugați ciuperci proaspete;saut până la rumenit, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AsparagusAsparagus
7
Adăugați porcini și usturoi; se amestecă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Canola Pentru PrăjireUlei De Canola Pentru Prăjire
8
Se ia de pe foc.
9
Combinați făina, restul de 2 linguri de unt și restul de 2 1/2 lingurițe de rozmarin zdrobit într-un castron mic; mash cu furculiță pentru a netezi pasta. DO AHEAD lichidul de înmuiere Porcini, amestecul de ciuperci și amestecul de făină-unt pot fi făcute cu 1 zi înainte. Se acoperă separat; rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Gât De PuiGât De Pui
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
10
Așezați raftul în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți-l la 350 buc.F. gătiți friptura până când termometrul cu citire instantanee este introdus direct în centrul superior al registrelor de friptură de la 125 buc. F la 130 buc. F pentru mediu-rar, aproximativ 2 ore și 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Pentru PetreceriPentru Petreceri
11
Transferați friptura pe platou; acoperiți ușor cu folie și lăsați să se odihnească 35 până la 40 de minute. Îndepărtați orice grăsime din partea de sus a sucurilor de tigaie (va exista o cantitate mică de picături de tigaie); rezervați sucuri în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
12
Setați tigaia deasupra a 2 arzătoare la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
13
Adăugați rezervat 1 cană porcini lichid de înmuiere, bulion și vin; aduceți la fierbere, răzuind orice bucăți rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
14
Adăugați amestecul de ciuperci, apoi amestecul de unt-făină; bateți constant la foc mediu-mare până când sosul se îngroașă, aproximativ 2 minute. Condimentează sosul după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
15
Garnisiți friptura pe platou cu crenguțe proaspete de rozmarin. Feliați friptura și serviți, trecând separat sosul de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rozmarin ProaspătRozmarin Proaspăt
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista