Friptură De Coastă În Picioare Cu Crustă De Ierburi

Nevoie de o curs principal fără gluten și primal? Friptura de coaste în picioare cu crustă de ierburi ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 12. Pentru $ 4.1 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 538 calorii, 24g de proteine, și 46G de grăsime. Un amestec de vin, căței de usturoi, bulion de vită cu mai puțin sodiu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Friptură De Coastă În Picioare Cu Crustă De Ierburi Și Sare, Friptură De Coastă În Picioare Prăjită Cu Iarbă Prăjită La Grătar, și Dijon și friptură de coastă de vită în picioare cu crustă de ierburi.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Așezați friptura pe un suport acoperit cu spray de gătit; așezați raftul într-o tigaie.
Presărați friptura uniform cu piper și 1 1/2 linguriță sare; frecați cu muștar.
Combinați șalotele și usturoiul într-un mini robot de bucătărie; pulsează pentru a toca grosier.
Adăugați rozmarin și cimbru; procesați până se toacă fin. Frecați amestecul de șalotă uniform peste friptură.
Coaceți la 450 timp de 25 de minute.
Reduceți căldura la 350 (nu scoateți friptura din cuptor).
Coaceți friptura la 350 timp de 1 oră și 20 de minute sau până când un termometru înregistrează 145 (mediu-rar) sau până la gradul dorit de coacere.
Lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.
Combinați bulionul de vită și vinul roșu într-o cratiță mică; aduceți la fierbere. Gatiti pana se reduce la 2/3 cana (aproximativ 15 minute).
Se ia de pe foc; se amestecă untul și restul de 1/2 linguriță de sare.