Friptură cu legume

Friptură cu legume
Nevoie de un fără gluten, fără lactate și felul principal principal? Friptura cu legume ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 2,22 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 35g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 406 calorii. 165 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 20 de minute. Un amestec de conserve de roșii, frunze de dafin, rozmarin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 91%, acest fel de mâncare este uimitor. Rețete similare includ Aragaz Lent Balsamic Pot Roast, Easy Balsamic Beef Pot Roast-Low Carb & Fără Gluten, și Instant Pot One-Pot spaghete Cu sos de carne.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Condimentează toate părțile cărnii de vită cu o cantitate corectă de sare și piper. Într-un cuptor olandez mare sau alt vas greu care are un capac strâns; încălziți 2 linguri de ulei la foc moderat. Rumeniți carnea pe toate părțile, luând timp pentru a obține o crustă frumoasă la exterior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
3
Se toarnă roșiile și apa. Împrăștiați legumele și ierburile în jurul fripturii, condimentați cu sare și piper; și stropiți cu lingura rămasă de ulei. Acoperiți vasul și reduceți căldura la minim. Se fierbe aproximativ 3 ore, se unge la fiecare 30 de minute cu sucurile de tigaie, până când carnea de vită este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
FripturăFriptură
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Feliați friptura în oală și aranjați pe platou înconjurat de legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Se servește cu sucurile de oală.
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate29
Revista