Friptură cu legume

Friptură cu legume
Nevoie de un fără gluten, fără lactate și felul principal principal? Friptura cu legume ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 2,22 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 35g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 406 calorii. 165 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 20 de minute. Un amestec de conserve de roșii, frunze de dafin, rozmarin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 91%, acest fel de mâncare este uimitor. Rețete similare includ Aragaz Lent Balsamic Pot Roast, Easy Balsamic Beef Pot Roast-Low Carb & Fără Gluten, și Instant Pot One-Pot spaghete Cu sos de carne.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Condimentează toate părțile cărnii de vită cu o cantitate corectă de sare și piper. Într-un cuptor olandez mare sau alt vas greu care are un capac strâns; încălziți 2 linguri de ulei la foc moderat. Rumeniți carnea pe toate părțile, luând timp pentru a obține o crustă frumoasă la exterior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
3
Se toarnă roșiile și apa. Împrăștiați legumele și ierburile în jurul fripturii, condimentați cu sare și piper; și stropiți cu lingura rămasă de ulei. Acoperiți vasul și reduceți căldura la minim. Se fierbe aproximativ 3 ore, se unge la fiecare 30 de minute cu sucurile de tigaie, până când carnea de vită este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
FripturăFriptură
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 CmPână La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Feliați friptura în oală și aranjați pe platou înconjurat de legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Se servește cu sucurile de oală.
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate29
Revista