Friptură cu chipsuri groase și cremă de hrean
Friptura cu chipsuri groase și cremă de hrean necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 551 calorii, 57G de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Pentru $ 4.89 pe portie, veți obține un curs principal care servește 2. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este perfect pentru ziua valentin. Un amestec de hrean, arpagic, fripturi de sfoară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o scor super spoonacular de 92%. Încercați Somon afumat și cremă de hrean cu chipsuri de cartofi, Friptură de flanc frecată cu cremă de hrean, și Friptură piperată cu cremă de hrean-arpagic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180 / gaz
Tăiați cartofii în chipsuri groase, lăsând pielea aprinsă. Uscați cu hârtie de bucătărie, apoi răsturnați într-o formă de prăjire.
Stropiți peste 2 lingurițe de ulei de măsline și agitați cositorul pentru a acoperi cartofii.
Se presară piper și se prăjește timp de 40-45 de minute, agitând cositorul la jumătatea timpului de gătit. Condimentează ușor cu sare când sunt fierte.
Condimentați fripturile peste tot și frecați cu puțin ulei de măsline.
Se amestecă crme frache cu hreanul și jumătate de arpagic, sare și piper.
Când chipsurile sunt aproape gata, încălziți grătarul la înălțime și grătiți fripturile timp de 2-3 minute pe fiecare parte, în funcție de modul în care vă plac gătite și de grosimea lor.
Serviți fiecare friptură cu o grămadă de chipsuri și o păpușă de cremă de hrean. O salată verde cu arpagicul rămas este acompaniamentul perfect.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Colecția Raymond R Merlot cu un rating de 4,1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Colecția Raymond R Merlot]()
Colecția Raymond R Merlot
Merlot umple gura cu arome netede de cireșe, zmeură și prune, împreună cu indicii de pământ și condimente în finisajul de vanilie prăjită. Corpolent, dar abordabil, cu un echilibru bun de acid și taninuri. Asociați - vă cu orice, de la somon la grătar, filet de porc, pui la grătar și coaste până la curry roșu thailandez sau tagine marocane.