Fripturi De Ton La Grătar Cu Salsa De Struguri Și Capere

Rețeta fripturi de ton la grătar cu struguri și Caper Salsan este gata în aproximativ 25 de minute și este cu siguranță un minunat fără gluten, fără lactate și primal opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Pentru $17.84 pe portie, această rețetă acoperă 56% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Acest fel principal are 843 calorii, 108g de proteine, și 30g de grăsime pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este adus la tine de Allrecipes. 32 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de sare și piper, capere, capere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 96%, care este mare. Fripturi la grătar cu ochi de coastă cu Caper și salsa de pesmet, Fripturi De Ton La Grătar Cu Salsa De Mango, și Fripturi de ton la grătar cu Salsa de roșii Tabasco sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură medie-mare și grătar ușor cu ulei.
Se amestecă strugurii, caperele, șalota, pătrunjelul și uleiul de măsline într-un castron; condimentează după gust cu sare și piper și pune deoparte.
Așezați fripturile de ton pe o farfurie și periați cu suc de lămâie. Condimentează cu sare și piper după gust.
Gatiti fripturile de ton pe gratar preincalzit pana cand sunt fierte pana la gradul dorit de coacere, 2 pana la 3 minute pe fiecare parte pentru mediu-rar.
Se servește cu salsa de struguri și capere.