Fripturi De Ton Asiatice La Grătar

Fripturi De Ton Asiatice La Grătar
Fripturile de ton Asiatice la grătar sunt un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 56G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 358 calorii. Această rețetă servește 2 și costă 8,07 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați apă, căței de usturoi, sos de soia lite și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sosul de soia, puteți urma acest fel principal cu Panna Cotta cu sos de căpșuni-Vin Santo ca desert. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Fripturi De Ton Asiatice Arse, Fripturi De Ton La Grătar, și Fripturi de ton la grătar pentru doi.

Instrucțiuni

1
În vasul de copt din sticlă pătrat de 8 inci (2 litri), combinați toate ingredientele, cu excepția fripturilor de ton; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De TonFriptură De Ton
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
2
Adăugați ton; întoarceți-vă la strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TonTon
3
Lăsați să stea în timp ce grătarul se încălzește.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. Când grătarul este încălzit, scoateți tonul din amestecul de sos de soia; amestec de rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SoiaSos De Soia
TonTon
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Așezați tonul pe grătarul cu gaz la foc mediu sau pe grătarul cu cărbune la 4 până la 6 inci de cărbuni medii. Acoperiți grătarul; gătiți 10 până la 12 minute sau până când peștele se fulgi ușor cu furculița și este opac în centru, întorcându-se o dată și perindând frecvent cu amestec de sos de soia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SoiaSos De Soia
PeștePește
TonTon
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Aduceți orice amestec de sos de soia rămas la fiert într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SoiaSos De Soia
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
7
Serviți tonul cu amestec cald de sos de soia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SoiaSos De Soia
TonTon

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Merlot, Pinot Noir și vinul rosulimbrox sunt alegerile mele de top pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot
Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot
Fructele roșii strălucitoare, afinele confiate, prunele Santa Rosa și aromele de mentol se amestecă pentru a intoxica nasul în timp ce Harris Vineyard Merlot 2016 se ridică din pahar. Pe gust, o intrare suculentă și fructată este susținută de taninuri masticabile și o aciditate echilibrantă, creând straturi luxuriante care acoperă limba și produc un finisaj moale și elegant.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții2
Scor De Sănătate91
Bucătăriiasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista