Fripturi de filet de vită cu Gratin de rădăcină de țelină

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați fripturile de vită cu Gratin de rădăcină de țelină. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 48G de proteine, 52G de grăsime, și un total de 751 calorii. Pentru $7.27 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, unt, nucșoară și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Filet de vită umplut cu vârfuri de Haricot și piure de rădăcină de cartof-țelină, Gratin De Rădăcină De Țelină, și Gratin De Rădăcină De Mere Și Țelină.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Întindeți o pătrime din feliile de rădăcină de țelină într-un vas de gratin de 1 litru. Condimentează cu sare, piper și nucșoară. Repetați cu feliile de rădăcină de țelină rămase pentru a crea 4 straturi; condimentează între fiecare strat.
Se toarnă smântâna peste rădăcina de țelină și se punctează cu cele 1 lingură de bucăți de unt. Acoperiți cu folie și coaceți timp de 30 de minute.
Scoateți folia și coaceți aproximativ 30 de minute mai mult, până se rumenesc deasupra și rădăcina de țelină este fragedă când este străpunsă cu un cuțit.
Lăsați să stea 15 minute. Lăsați cuptorul pornit.
Într-o tigaie mare rezistentă la cuptor, topiți 1 lingură de unt în uleiul de măsline. Condimentați fripturile cu sare și piper și gătiți la foc moderat până se formează o crustă maro pe fund, aproximativ 3 minute. Întoarceți fripturile, transferați tigaia în cuptor și gătiți timp de aproximativ 12 minute pentru mediu-rar.
Transferați fripturile în farfurii.
Adăugați semizeul de vițel în tigaie și dați la fiert.
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați restul de 3 linguri de unt, câte 1 lingură pe rând. Condimentează sosul cu sare și piper. Puneți sosul peste și în jurul fripturilor.
Încingeți fiecare friptură cu o crenguță de rozmarin și serviți fierbinte cu gratinul de rădăcină de țelină.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin ai putea încerca este provenience Vineyards Napa Valley Merlot. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 34 de dolari.
![Napa Valley Merlot]()
Napa Valley Merlot
Merlotul nostru din 2006 nu este timid, cu nuanța sa profundă și întunecată de granat și aromele abundente de negru bogatcireșe, cassis și cuișoare. Taninurile abordabile, integrate, încadrează fructul întunecat Generosarome și acoperă palatul cu catifea moale. Finisajul lung, Fructat, dantelat cu condimente de toamnă,se termină cu un zing de afine plin de viață. "Acesta este un vin foarte elegant dintr-o epocă superbă. Iaasta, Miles!"râde vinificatorul Tom Rinaldi, cu o referire la filmul lateral.