Fregola cu scoici
Fregola cu scoici ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,03 USD pe porție. O porție conține 542 calorii, 11g de proteine, și 28G de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână vin, scoici cu gât mic, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Fregola cu scoici și midii, Tre Fagioli cu Fregola, și Scoici Kam Heong (scoici parfumate aurii) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti fregola intr-o oala mare cu sare fierbinteapa, amestecand ocazional, pana cand veryal dente, 6-8 minute; scurgere.
Între timp, încălziți 1/2 cană de ulei într-un cuptor olandez sau într-un alt vas mare greu la căldură medie-mare.
Adăugați fulgi de usturoi și ardei roșuși gătiți, amestecând, până când sunt parfumate, aproximativ30 de secunde. Adăugați cu grijă vin; aduceți la aboil, reduceți focul și fierbeți până se reducela jumătate, aproximativ 3 minute.
Adăugați scoici, acoperiți și gătiți, transferândclamele într-un castron pe măsură ce se deschid (aruncați orice care nu se deschide), 6-8 minute.
Adăugați lichid de gătit fregolato în oală și gătiți, amestecând,până când fregola este fragedă și sosul este ușor îngroșat (ar trebui să existe încă mult lichid), aproximativ 2 minute. Întoarceți scoicile lapot și gătiți până se încălzește.
Împărțiți fregola și scoicile între boluri,stropiți cu ulei și acoperiți cu pătrunjel șivrăjitură de lămâie.