Fondue de ciocolata marca EAGLE
Fondue de ciocolată marca Eagle este o fără gluten rețetă cu 6 porții. O porție conține 417 calorii, 7g de proteine, și 21g de grăsime. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mai mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1094 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați unt, extract de vanillan, chipsuri de ciocolată semi-dulci și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 44%, ceea ce este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Smoothie-uri de fructe de la marca EAGLE 00, Eagle Brand, Placinta Cu Crema De Lamaie, Marca 0, și Streusel Topped Pumpkin Pie by EAGLE BRAND 8.
Instrucțiuni
Într-o cratiță grea, la foc mediu, topiți chipsurile de ciocolată și untul cu marca Eagle și apă. Gatiti si amestecati constant pana se ingroasa, aproximativ 5 minute.
Serviți cald ca sos de scufundare cu fructe și prăjituri/biscuiți sau stropiți peste înghețată sau tort. Păstrați resturile acoperite în frigider.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Fondue de ciocolată poate fi asociată cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.