Fondue Cu Parfum De Mere

Fondue Cu Parfum De Mere
Fondue cu parfum de mere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 28G de grăsime, și un total de 608 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 3,83 USD pe porție. 59 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de calvados, baghetă, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Amidon De Porumb ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 51%. Încercați Fondue Cu Parfum De Mere, Punch De Petrecere Cu Cidru De Mere Cu Parfum De Vanilie, și Fondue De Mere Caramel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-o oală peste mediu-mare, încălziți vinul și calvados la fierbere. Reduceți căldura la mediu. Aruncați brânzeturile cu amidon de porumb, apoi amestecați-le în vin în loturi mici cu o lingură de lemn. Condimentează fondue cu nucșoară și puțin piper, după gust. Îngroșați fondue, dar amestecați des pentru a o menține netedă, asigurându-vă că nu fierbe niciodată. Reglați flacăra sub oala de fondue odată ce este transferată pe masă pentru a menține fondue la un balon scăzut, ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
CalvadosCalvados
NucșoarăNucșoară
PiperPiper
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
3
Se servește cu pâine și fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
FructeFructe
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista