Foietaj Cu Ciuperci Sălbatice
Patiseria cu puf de ciuperci sălbatice ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de crustă. O porție conține 104 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 36. 10 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți parmezan, ulei de măsline, ciuperci și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de minunat scor spoonacular de 27%. Încercați Rago De Ciuperci Sălbatice În Coji De Foietaj, Triunghiuri de foietaj cu Praz de ciuperci Ivo, și Mușcături De Foietaj De Ciuperci Cu Brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați șalotă; gatiti si amestecati pana se inmoaie, aproximativ 5 minute. Reduceți focul la mediu-mic și adăugați ciuperci. Gatiti si amestecati pana cand ciupercile se reduc la jumatate, aproximativ 15 minute. Se amestecă usturoiul prăjit, parmezanul și cimbru. Condimentează după gust cu sare și piper. Se amestecă smântâna.
Se ia de pe foc și se lasă amestecul de ciuperci să se răcească. Se va îngroșa pe măsură ce se răcește.
Desfaceți foaia de patiserie pe suprafața făinoasă și rotiți ușor într-un pătrat de 12 x 15 inch.
Tăiați în optsprezece pătrate de 3 inci.
Așezați o linguriță de umplutură de ciuperci în centrul fiecărui pătrat. Îndoiți patiseria peste umplutură pentru a forma un triunghi. Prindeți marginile ferm împreună cu o furculiță pentru a sigila.
Coaceți 12 până la 16 minute sau până se rumenesc.
Se servește fierbinte sau la temperatura camerei.