Focaccia Cu Ierburi
Focaccia Herbed ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 242 calorii, 6g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 12 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 38 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare, condimente, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Focaccia Cu Ierburi, Focaccia Cu Ierburi, și Ceapă Focaccia pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Înveliți o tigaie de 13 x 9 inci cu 1 lingură de ulei de măsline.
Întindeți aluatul de pizza pentru a se potrivi cu tigaia.
Într-un castron mic amestecați împreună condimentul Italian și uleiul de măsline rămas.
Ungeți uleiul condimentat pe toată partea de sus a aluatului, asigurându-vă că rezervați aproximativ 2 lingurițe. Folosind degetele pumn adancituri aproximativ la jumătatea în jos în aluat.
Coaceți în cuptorul încins timp de aproximativ 8 minute.
Scoateți focaccia din cuptor, acoperiți cu felii de roșii, presărați sare și piper, după gust și tufiți cu 2 lingurițe rămase din amestecul de ulei. Reveniți la cuptor și coaceți până când focaccia este maro auriu, aproximativ 15 până la 20 de minute.
Tăiați în pătrate și serviți cald cu supă țărănească toscană cu Tortellini.