Flori Phyllo cu Sorbet și afine
Flori Phyllo cu Sorbet și afine este un vegetarian garnitură. Această rețetă servește 8 și costă 1,21 USD pe porție. O porție conține 224 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 25 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați zahăr plus 1 lingură de zahăr, unt, amidon de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Flori de phyllo de pere și zmeură, Flori Filo Umplute Cu Fructe De Pădure, și Smochine uscate pocate în flori de Phyllo cu sirop condimentat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350.
Perie 1 foaie phyllo ușor cu unt și se presară un vârf de cuțit de zahăr în jurul valorii de frontieră; aduna marginile și locul în Cupa Pan brioșă, căptușeală de jos și părți. Repetați cu foile rămase.
Coaceți până când sunt crocante, 7 până la 8 minute.
Lăsați să se odihnească în tigaie 2 până la 3 minute; transferați cupele într-o grătar și răciți. Într-o cratiță, fierbeți afinele dezghețate, amidonul de porumb, restul de 1/3 cană de zahăr și nucșoară. Gatiti pana la sirop, amestecand ocazional, 5 minute.
Se ia de pe foc; mash fructe de padure ușor și se răcește, 15 minute. Se amestecă fructe de padure proaspete. Asamblați flori: umpleți fiecare cană cu 1/4 cană sorbet și acoperiți cu amestec de fructe de pădure.