Float Cremos De Cidru De Mere
Float cremos de cidru de mere este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 12 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 176 calorii. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați cidru de mere, condimente mulling, înghețată vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o nu atât de minunat scor spoonacular de 21%. Rețete similare includ Float De Cidru De Mere Caramel, Cremă De Cidru De Mere Slush {Fără Lactate}, și Cidru cremos de mere cu dovleac și Pizza M & M Brownie.
Instrucțiuni
Încălziți cidrul de mere și condimentele mulate într-o cratiță la foc mic. Aduceți la foc mic și abrupt până când aromele se amestecă, aproximativ 15 minute. Împărțiți cidrul între 12 căni și adăugați o lingură de înghețată în fiecare cană.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Float poate fi asociat cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.