Floarea-Soarelui Curried Fragil
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați floarea-soarelui Curried Brittle. Această rețetă fără gluten și vegană servește 16 și costă 10 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 117 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de zahăr, pudră de curry, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Floarea-Soarelui Fragilă, Cupcakes Cu Floarea Soarelui, și Plăcintă Cu Înghețată De Floarea Soarelui.
Instrucțiuni
Tapetați o foaie de copt cu folie; înveliți folia cu spray de gătit. Înveliți suprafața plană a unei spatule metalice cu spray de gătit; pus deoparte.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați sâmburi; gatiti pana elibereaza o aroma prajita (aproximativ 3 minute), amestecand frecvent.
Așezați într-un castron; ștergeți tigaia cu un prosop de hârtie.
Încălziți tigaia la foc mediu-mare.
Adăugați pudră de curry; gatiti pana cand este parfumat (aproximativ 30 de secunde), amestecand continuu.
Adăugați curry la sâmburi.
Se presară cu sare; se amestecă pentru a se combina.
Combinați zahărul, apa și siropul de porumb într-o cratiță. Aduceți amestecul la fierbere la foc mediu-mare, amestecând ocazional până se dizolvă zahărul. Continuați să gătiți, fără a amesteca, până la primul semn de parfum de caramel (aproximativ 3 minute).
Se ia de pe foc; se amestecă amestecul de miez. Răspândiți rapid amestecul la o grosime de aproximativ 1/8 inch pe foaia de copt pregătită folosind spatula pregătită. Se răcește complet; rupe în bucăți mici.