Floarea-Soarelui Coleslaw

Floarea-Soarelui Coleslaw
Floarea-soarelui Coleslaw ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 158 calorii, 1g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 53 de cenți pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Această rețetă este plăcută de 9 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 15 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți la îndemână piper măcinat, oțet, sâmburi de floarea soarelui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. În general, această rețetă câștigă un nu atât de minunat scor spoonacular de 36%. Rețete similare includ Salată De Varză Cu Tăiței De Floarea Soarelui, Coleslaw cu stafide și nuci de floarea soarelui, și Varză roșie dulce și salată de sfeclă cu semințe de floarea soarelui.

Instrucțiuni

1
Combinați amestecul de salată de varză, țelina, ceapa albă și verde și sâmburii de floarea soarelui într-un bol mare de salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sâmburi De Floarea SoareluiSâmburi De Floarea Soarelui
Tăiței Cu Gătire Rapidă și Amestec De Sos De Smântână și ArpagicTăiței Cu Gătire Rapidă și Amestec De Sos De Smântână și Arpagic
Ceapa VerdeCeapa Verde
țelinățelină
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se amestecă în maioneză; presărați salata generos cu oțet alb, sare și piper negru la consistența și aroma dorite. La frigider peste noapte și reglați condimentele, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet Alb DistilatOțet Alb Distilat
Piper NegruPiper Negru
MaionezăMaioneză
CondimenteCondimente
SareSare

Echipamente

DificultateExpert
Gata În8 hrs, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista