Fleică marocană cu sos de miere de lămâie și cuscus de dovlecei
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați o bucată de carne marocană cu sos de miere de lămâie și cuscus de dovlecei. O porție conține 1043 calorii, 42G de proteine, și 64G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.55 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, dovlecei, turmeric și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până scorțișoară sol ai putea urma acest curs principal cu Scorțișoară Răsucește ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui marocan cu cuscus de lămâie, Supă de morcovi marocani cu iaurt cu miere de lămâie, și Salată De Cuscus Cu Dovlecei, Lămâie Și Ricotta Salata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Într-un castron mediu, adăugați carnea, 1 ceapă mică, rasă pe răzătoare de cutie sau cu răzătoare plată portabilă, direct peste bolul de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
Răzătoare
3
Adăugați 2 căței de usturoi tocat fin, panko, aproximativ 2 linguri de ulei de măsline extravirgin, oul, coaja și sucul de 1 lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Yukon
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Usturoi Goya®
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
4
Se amestecă pentru a combina.
5
Adăugați măslinele, condimentele, o mână de pătrunjel și o mână de mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Aluat De Pâine De Porumb
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
6
Combinați bine. Formați amestecul în 4 rulouri individuale și coaceți pe o tigaie căptușită cu pergament până se rumenesc, aproximativ 35 până la 40 de minute. Pâinile de carne pot fi făcute înainte și depozitate; reîncălziți în sos de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, Opțional
7
Încălziți o oală medie superficială la foc mediu, adăugați 2 linguri de unt și topiți, apoi adăugați usturoiul rămas și combinați. Se amestecă dovlecelul, se condimentează cu sare și piper, după gust și se gătește 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
8
Adăugați 1 1/2 căni stoc în tigaie și aduceți amestecul într-o bulă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
9
Adăugați 1 1/2 căni de cuscus și restul de mână de mentă tocată. Opriți căldura și acoperiți tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
10
Lăsați să stea 5 minute, apoi pufați cu o furculiță.
11
Între timp, încălziți 2 linguri de unt într-o tigaie medie la foc mediu până la mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
12
Bateți făina în unt topit, apoi adăugați sosul Worcestershire și restul de 1 cană de bulion de pui, restul de coajă de lămâie și suc, 1/4 cană de miere și sare și piper, după gust. Glisați pâinile de carne în sos. (Dacă pâinile de carne sunt reci, cort cu folie și reîncălziți ușor în sos de fierbere scăzut.) Odată ce pâinile de carne sunt calde, transferați-le pe o farfurie de servire și ridicați căldura la mare. De îndată ce sosul devine siropos după 1 până la 2 minute, stropiți-l peste carne și serviți cu cuscus alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Nonpareils Argintii
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale