Flan De Coco (Flan de cocos)
Flan De Coco (Flan de nucă de cocos) ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 292 calorii, 8g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 43 de cenți pe porție. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare European. Mergeți la magazin și ridicați nucă de cocos, ouă, lapte condensat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 171 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Flan de cocos (Flan De Coco), Flan De Coco (Flan de cocos), și Flan De Coco pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Puneți 1 cană de zahăr într-o cratiță mică la foc mediu. Gatiti usor, fara a amesteca, dar agitati ocazional pana cand zaharul s-a topit. Continuați să gătiți până când zahărul s-a topit complet și a devenit maro auriu.
Se toarnă într-un vas mare de copt din sticlă.
Întindeți caramelul uniform pe fundul vasului, apoi lăsați-l deoparte să se răcească timp de 15 minute înainte de a continua.
Odată ce caramelul s-a întărit, turnați laptele condensat, laptele evaporat, laptele, ouăle, 1/2 cană de zahăr și nuca de cocos într-un blender. Se amestecă timp de 3 minute până se omogenizează.
Se toarnă în vasul de copt peste caramel.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 45 de minute până când este setat. Când ați terminat, scoateți din cuptor și lăsați să se răcească 30 de minute. Rulați un cuțit în jurul marginilor vasului pentru a separa flanul de laturi. Se da la frigider peste noapte.