Firecracker la gratar Alaska somon este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 8 porții. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 167 calorii, 4G de proteine, și 15g de grăsime. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ceapă verde, sare, ulei de arahide și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 40 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 26%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Rețete similare sunt Firecracker Somon La Grătar, Firecracker Somon La Grătar, și Dip De Somon Afumat Din Alaska.
Instrucțiuni
1
Așezați fileurile de somon într-un vas de sticlă mediu, neporos. Într-un castron mediu separat, combinați uleiul de arahide, sosul de soia, oțetul, ceapa verde, zahărul brun, usturoiul, ghimbirul, fulgii de ardei roșu, uleiul de susan și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei Roșu
File De Somon
Ceapa Verde
Zahăr Brun
Ulei De Arahide
Ulei De Susan
Sos De Soia
Oțet
Usturoi
Ghimbir
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Bateți bine împreună și turnați peste pește. Acoperiți și marinați peștele la frigider timp de 4 până la 6 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
3
Pregătiți un grătar în aer liber cu cărbuni la aproximativ 5 inci de grătar și ungeți ușor grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
4
Grătiți fileurile la 5 inci de cărbuni timp de 10 minute pe inch de grosime, măsurate în partea cea mai groasă sau până când peștele se fulgează doar cu o furculiță. Întoarceți-vă la jumătatea gătitului.
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.