Firecracker Somon Alaska La Grătar

Firecracker Somon Alaska La Grătar
Firecracker la gratar Alaska somon este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 8 porții. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 167 calorii, 4G de proteine, și 15g de grăsime. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ceapă verde, sare, ulei de arahide și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 40 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 26%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Rețete similare sunt Firecracker Somon La Grătar, Firecracker Somon La Grătar, și Dip De Somon Afumat Din Alaska.

Instrucțiuni

1
Așezați fileurile de somon într-un vas de sticlă mediu, neporos. Într-un castron mediu separat, combinați uleiul de arahide, sosul de soia, oțetul, ceapa verde, zahărul brun, usturoiul, ghimbirul, fulgii de ardei roșu, uleiul de susan și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
File De SomonFile De Somon
Ceapa VerdeCeapa Verde
Zahăr BrunZahăr Brun
Ulei De ArahideUlei De Arahide
Ulei De SusanUlei De Susan
Sos De SoiaSos De Soia
OțetOțet
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Bateți bine împreună și turnați peste pește. Acoperiți și marinați peștele la frigider timp de 4 până la 6 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Pregătiți un grătar în aer liber cu cărbuni la aproximativ 5 inci de grătar și ungeți ușor grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
4
Grătiți fileurile la 5 inci de cărbuni timp de 10 minute pe inch de grosime, măsurate în partea cea mai groasă sau până când peștele se fulgează doar cu o furculiță. Întoarceți-vă la jumătatea gătitului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Coutures este din trei parcele care se învecinează cu Meursault cu vârste de viță de vie de la 15 la 51 de ani. Solurile sunt predominant argile (argilă), aducând greutate și textură acestui Bourgogne Blanc.Vintage-ul din 2015 prezintă arome de pepene copt, alune și cremă de lămâie și tind să fie mai largi și mai texturate decât vinurile din satele învecinate. Îmbătrânirea butoaielor mici de stejar francez dă note de pâine prăjită și vanilie.Burgundia albă, cu bogăția, textura și aromele prăjite, se asortează bine cu peștele ușor și crustaceele și poate contrabalansa sosurile pe bază de cremă. Chardonnay în vârstă de stejar din climă mai caldă se pretează bine peștelui la grătar, amidonului, untului și nucilor prăjite.
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 40 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista