Final Friptură Oală Lent Fierte
Final friptură oală lent fierte este un fără lactate rețetă cu 1 porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 297g de proteine, 194g de grăsime, și un total de 3770 calorii. Pentru $22.4 pe portie, această rețetă acoperă 83% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci portobello pentru copii, făină, friptură de vită și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma vinul roșu sec, puteți urma acest fel principal cu Pinot Noir Negrese ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 25 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Funcționează bine ca fel principal. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Aragaz Lent Balsamic Oală Friptură, Friptură De Oală Gătită Lent, și Friptură De Porc Gătită Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Condimentează carnea de vită cu sarea și piperul negru.
Încălziți uleiul într-o tigaie de 12 inci la foc mediu-mare.
Adăugați carnea de vită și gătiți până se rumenesc bine pe toate părțile.
Se amestecă supa, amestecul de supă, vinul și usturoiul într-un aragaz lent de 6 litri. Se amestecă morcovii, cartofii și țelina. Se acoperă cu cimbru, frunze de dafin și rozmarin. Se acoperă cu carnea de vită. Acoperiți și gătiți la 7 până la 8 ore sau până când carnea de vită și legumele sunt fragede.
Scoateți carnea de vită din aragaz, acoperiți și păstrați la cald.
Scoateți și aruncați frunzele de dafin, rozmarinul și cimbru.
Se amestecă făina și apa într-un castron mic până când amestecul este neted. Se amestecă amestecul de făină și ciupercile în aragaz. Acoperiți și gătiți la foc mare timp de 10 minute sau până când amestecul fierbe și se îngroașă și ciupercile sunt fragede.
Se servește cu carnea de vită.