Fileuri De Pește Bayou Cu Sos De Pecan Dulce-Fierbinte
Fileurile de pește Bayou cu sos de Pecan dulce-fierbinte este un fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 408 calorii, 36g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $3.18 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de canolan, amestec de pâine de porumb, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Încercați File De Pește Cu Crustă De Pecan, File De Pește Cu Sos De Lămâie, și File de pește cu sos Tartar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună amestecul de pâine de porumb și condimentul creol până se amestecă.
Presărați sare și piper peste fileuri. Fileuri de dragare în amestec de pâine de porumb.
Se toarnă ulei la adâncimea de 4 inci într-un cuptor olandez mare; se încălzește la 37
Prăjiți fileurile, în loturi, 1 până la 1 1/2 minute pe fiecare parte sau până devin aurii.
Scurgeți pe un suport de sârmă peste prosoape de hârtie.
Se servește cu sos de Pecan dulce-fierbinte.
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit pâine de porumb Martha White Buttermilk
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este St.Michael-Eppan Anger Pinot Grigio. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
![Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio]()
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.