Fileuri de cambulă cu sos B
Nevoie de un curs principal fără gluten, primar și pescatarian? Fileuri Flounder cu sos B Inktikarnaise ar putea fi o reteta super pentru a încerca. Această rețetă servește 4. O porție conține 201 calorii, 22g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $2.61 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână ceapă, piper, fileuri de cambulă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza untul de lumină ai putea urma acest curs principal cu Biscuiți Ușori De Ovăz ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 38%. Rețete similare includ Fileuri De Cambulă Umplute, Fileuri De Cambulă Pane, și Fileuri Delicate De Cambulă.
Instrucțiuni
Se presară fileuri cu piper.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Înveliți fileurile cu spray de gătit.
Adăugați 2 fileuri în tigaie; gătiți 3 până la 4 minute pe fiecare parte sau până când fulgii de pește sunt ușor atunci când sunt testați cu o furculiță.
Scoateți din tigaie și păstrați la cald. Repetați procedura cu fileurile rămase.
Adăugați vin, ceapă, usturoi și tarhon în tigaie; aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu-mare și gătiți 5 până la 7 minute sau până când lichidul se evaporă. Reduceți căldura la minim; adăugați unt, pătrunjel și sare. Gatiti 2 minute sau pana se topeste untul.
Sosul de lingură peste fileuri.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pește în meniu? Încercați asocierea cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Sfântul Mihail-Eppan Anger Pinot Grigio]()
Sfântul Mihail-Eppan Anger Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un vin simplu de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale siturilor Anger, cu solurile lor de pietriș de calcar argilos, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, echilibru frumos și aciditate fină – făcându-l o plăcere absolută de a bea. Albul puternic merge bine cu pește și supă de pește, piept de bibilici sau file de vițel.