Filetul de burgundă de vită al iubitului

Filetul de burgundă de vită al iubitului
Filetul de burgundă de vită al iubitului necesită aproximativ 6 ore și 40 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 258 calorii, 10g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă $1.91 pe portie. Această rețetă este plăcută de 93 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați piper măcinat, oregano, vin burgund și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scorul de 28%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Filetul de burgundă de vită al iubitului, Ziua filetului: file carbonizat de carne de vită cu sos de Chile-porumb, și Carnea Mea De Vită Burgundia.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie, amestecați vinul burgund, uleiul de canola, sosul de soia, sosul de stridii, usturoiul și oregano. Aduceți la fierbere, apoi îndepărtați-l de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De StridiiSos De Stridii
Ulei De CanolaUlei De Canola
Sos De SoiaSos De Soia
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
UsturoiUsturoi
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se pune la frigider 1 oră sau până se răcește.
3
Așezați filetele filet mignon într-un vas de copt de 9x13 inci și turnați marinata răcită peste ele. Acoperiți bine cu folie și refrigerați timp de cel puțin 5 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File MignonFile Mignon
MarinadaMarinada
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
4
Într-un castron mediu, unt de cremă și 1 linguriță de vin burgund cu un mixer de mână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CremăCremă
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
5
Se amestecă în șalotă, ceapă verde și piper alb cu mâna; acoperiți bine și refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
Piper AlbPiper Alb
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
6
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură mare și grătar ușor cu ulei. Preîncălziți cuptorul la 200 grade F (95 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
CuptorCuptor
7
Grătați filetele marinate la coacerea dorită, întorcându-vă o dată.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
8
Așezați filetele într-un vas de copt curat de 9x13 inch. Dollop cu amestecul de unt de visiniu și puneți-l în cuptorul preîncălzit timp de un minut sau până când untul este topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 40 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista