Filet De Vită Bourbon

Filet De Vită Bourbon
Filetul de vită Bourbon ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă servește 10 și costă 7,72 USD pe porție. O porție conține 898 calorii, 43G de proteine, și 64G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Mergeți la magazin și ridicați filet de vită, coriandru, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 51%, ceea ce e bine. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Melasă-Filet De Vită Bourbon, Filet de vită Bourbon cu micro verdețuri, și Muschiulet Bourbon Dijon.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți grătarul sau cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
CuptorCuptor
2
Pregătiți marinada combinând bourbonul, zahărul brun, sosul de soia, coriandrul, sucul de lămâie, sosul Worcestershire, apa și cimbru într-un castron. Asigurați-vă că filetul a fost curățat și că țesuturile au fost îndepărtate. Îndoiți capătul cozii cărnii de vită înapoi sub sine, astfel încât să aibă o grosime uniformă și fixați-l cu sfoara măcelarului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Zahăr BrunZahăr Brun
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Sos De SoiaSos De Soia
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
MarinadaMarinada
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
CimbruCimbru
ApăApă
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Așezați carnea într-un vas și turnați marinada peste carne, acoperiți și dați-o la frigider timp de 4 până la 6 ore sau până peste noapte, întorcând carnea de mai multe ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
CarneCarne
4
Când grătarul este gata, așezați carnea pe suprafața unsă și rezervați lichidul din marinată. Gatiti la foc mare cu capacul inchis, intorcand des carnea si ungand ocazional cu marinata. Gatiti aproximativ 25 de minute pentru mediu rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
5
Se servește cu cremă de hrean pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De HreanSos De Hrean
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții10
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista