Filet de porc cu umplutură

Filet de porc cu umplutură
Filet de porc cu umplutură ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 344 calorii, 35g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 6. Dacă aveți la îndemână pâine veche de o zi, unt, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Încercați Filet de porc cu ardei de lămâie prăjită cu umplutură de pâine de porumb, Filet de curcan la grătar cu umplutură, și Filet cu Cremini-umplutură de caise pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mică, sotati telina si ceapa in unt pana se inmoaie. Într-un castron mare, combinați cuburile de pâine, amestecul de țelină, sarea și piperul; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Cuburi De PâineCuburi De Pâine
UntUnt
țelinățelină
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BolBol
2
Tăiați o fantă longitudinală în centrul fiecărui filet până la 1/2 in. de jos. Deschideți filetele astfel încât să stea plate; acoperiți cu folie de plastic. Aplatizați la 1/2-in. grosime. Într-o tigaie mare, carne de porc brună în ulei pe toate părțile la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
FolieFolie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
TigaieTigaie
3
Lingura umplutura pe un muschiulet. Se acoperă cu al doilea filet; cravată cu sfoară de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
4
Așezați pe un raft într-o tigaie de prăjire superficială.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
5
Se coace, neacoperit, la 425 km / h timp de 20-30 minute sau până când un termometru introdus în carne citește 145 km / h.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
6
Lăsați carnea să stea 5 minute înainte de feliere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegeri excelente pentru filetul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Luigi Bosca Malbec Lujan de Cuyo DOC cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Luigi Bosca Malbec Lujan de Cuyo DOC
Luigi Bosca Malbec Lujan de Cuyo DOC
Culoare violetă intensă cu arome de cireșe și prune coapte. Condimentat, cu note de mocha și mure. Grațios dulce, cu un parfum persistent, delicat și o structură elegantă.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate25
Revista