Filet de porc cu pufuri de biscuiți de rozmarin

Filet de porc cu pufuri de biscuiți de rozmarin
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați filetul de porc cu pufuri de biscuiți de rozmarin. Această rețetă servește 4 și costă 3,14 USD pe porție. O porție conține 666 calorii, 38g de proteine, și 16g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați biscuiți refrigerați/conservați, unt, șobolani și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi biscuiții conservați, puteți urma acest fel principal cu Biscuit Acoperit Cu Zahăr Strawberry Shortcake ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Pufuri de porc și de mere de rozmarin, Muschiulet De Porc Rozmarin, și Muschiulet De Porc Rozmarin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Presărați carnea de porc cu 1 linguriță sare și 3/4 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Încălziți 2 linguri de unt într-o tigaie mare și grea antiaderentă la foc mediu-mare până la cald. Se rumenesc carnea de porc pe toate părțile, aproximativ 5 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Adăugați șalotele și gătiți, amestecând ocazional, până devin aurii, aproximativ 4 minute. Se amestecă bulionul și se păstrează împreună cu 3/4 linguriță sare și 1/2 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConservăConservă
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5
Transferați tigaia în cuptor și prăjiți până când un termometru citit instantaneu înregistrează 135 de grade F, 12 până la 14 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Transferați carnea de porc pe o tăietură și lăsați să se odihnească 10 minute. Aduceți tigaia la fierbere la foc mare și reduceți sosul la glazură, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Făinați partea superioară și inferioară a biscuiților și tăiați-o în cuburi de 3/4 inci (aproximativ 16 cuburi pe biscuit). Aruncați cuburile în făină pentru a preveni lipirea lor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
8
Topiți untul rămas într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Când untul s-a topit complet, întoarceți focul la mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Adăugați cuburile de biscuiți și aruncați untul pentru a acoperi toate părțile, amestecând frecvent, până când aluatul s-a umflat și începe să se coloreze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
10
Adăugați usturoiul și continuați să gătiți până se rumenesc. Apoi adăugați rozmarinul și continuați să gătiți până când cuburile se rumenesc și rozmarinul este parfumat, 6 până la 8 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
11
Scoateți cuburile pe o foaie de copt căptușită cu prosop de hârtie și condimentați liberal cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
12
Feliați carnea de porc în medalioane de 1 inch și serviți cu glazură de cireșe și pufuri de rozmarin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Jumătăți De Nuci PecanJumătăți De Nuci Pecan
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Filetul de porc poate fi asociat cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosuri cărnoase, tocănițe și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic corpolent cu tăieturi grase și grătar. Belasco de Baquedano Swinto Old Vine Malbec cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 39 de dolari pe sticlă.
Belasco de Baquedano Swinto vechi de viță de vie Malbec
Belasco de Baquedano Swinto vechi de viță de vie Malbec
O culoare strălucitoare de granat profund. Complex, întunecat fructat și pământesc pe nas, cu un palat delicios de fructe roșii coapte și gemuri accentuate cu note picante, prăjite. Generos aromat, dens și nefiltrat, SWINTO realizează un echilibru remarcabil între caracterul robust al semnăturii Malbec și eleganța mătăsoasă. Acest vin este fabricat din viță de vie Malbec veche de 114 ani.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista