Filet de porc cu crustă de ierburi cu cartofi noi prăjiți cu hrean

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați filetul de porc cu crustă de ierburi cu cartofi noi prăjiți cu hrean. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 428 calorii. Pentru $2.57 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Dacă aveți la îndemână sare kosher, piper, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Încercați Filet De Porc Cu Crustă De Hrean, Filet De Porc Cu Crustă De Ierburi, și Filet De Porc Cu Crustă De Ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Curățați o bandă de 1 inch în jurul centrului fiecărui cartof.
Așezați cartofii într-un castron mare.
Adăugați untul și următoarele 3 ingrediente, aruncând ușor.
Așezați cartofii pe un suport ușor uns într-o tigaie pentru pui.
Coaceți la 425 timp de 20 de minute; scoateți din cuptor.
Se amestecă împreună pesmet și următoarele 5 ingrediente. Umeziți filetele cu apă; apăsați amestecul de firimituri peste filete și puneți-l pe raft cu cartofi.
Coaceți la 425 timp de încă 25 de minute sau până când cartofii sunt fragede și un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune de filete înregistrează 16
Presărați cartofii cu pătrunjel și tăiați felii.