Filet de porc cu crustă de ierburi cu cartofi noi prăjiți cu hrean

Filet de porc cu crustă de ierburi cu cartofi noi prăjiți cu hrean
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați filetul de porc cu crustă de ierburi cu cartofi noi prăjiți cu hrean. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 428 calorii. Pentru $2.57 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Dacă aveți la îndemână sare kosher, piper, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Încercați Filet De Porc Cu Crustă De Hrean, Filet De Porc Cu Crustă De Ierburi, și Filet De Porc Cu Crustă De Ierburi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Curățați o bandă de 1 inch în jurul centrului fiecărui cartof.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
2
Așezați cartofii într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați untul și următoarele 3 ingrediente, aruncând ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
4
Așezați cartofii pe un suport ușor uns într-o tigaie pentru pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
5
Coaceți la 425 timp de 20 de minute; scoateți din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Se amestecă împreună pesmet și următoarele 5 ingrediente. Umeziți filetele cu apă; apăsați amestecul de firimituri peste filete și puneți-l pe raft cu cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
CartofiCartofi
ApăApă
7
Coaceți la 425 timp de încă 25 de minute sau până când cartofii sunt fragede și un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune de filete înregistrează 16
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
8
Presărați cartofii cu pătrunjel și tăiați felii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
PătrunjelPătrunjel
9
Garnisiți, dacă doriți.

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Filet de porc în meniu? Încercați să împerecheați cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Sur De los Andes Malbec. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
Sur De los Andes Malbec
Sur De los Andes Malbec
Un Malbec suculent cu aciditate plină de viață care susține notele de zmeură, mure și prune țesute cu taninuri moi și finisaj cu nuanțe de condimente. Toți strugurii sunt Sortați dublu la sosirea la cramă. Toate fermentațiile au loc în mod natural cu drojdii native. Fermentarea durează 20 de zile cu 2 zile de macerare la rece, la temperaturi cuprinse între 24-27 Celsius pentru a obține cea mai mare complexitate. Vinul trece apoi prin fermentație malolactică 100% și este îmbătrânit în butoaie de stejar mai vechi.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista