Filet De Porc Asiatic La Grătar

Filet De Porc Asiatic La Grătar
Filetul de porc asiatic la grătar este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 8 și costă 1,48 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 280 calorii. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, sos Worcestershire, muștar și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este bun. Încercați Filet de porc asiatic la grătar cu sos de arahide, Muschiulet De Porc Asiatic, și Salată Asiatică De Filet De Porc pentru rețete similare.

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Filetul de porc funcționează foarte bine cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Ai putea încerca Alma De Los Andes Reserva Malbec. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Alma De Los Andes Reserva Malbec
Alma De Los Andes Reserva Malbec
Strugurii selectați din Agrelo și Valea Uco sunt tratați cu macerare lungă și 12 luni de tratament cu stejar pentru a produce acest Malbec delicios, intens fructat, care prezintă note de afine și boysenberry cu o notă de mineralitate.
DificultateNormal
Gata În40 m.
Porții8
Scor De Sănătate12
Bucătăriiasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista