File De Somon Proaspăt Tăiat Cu Cedru Cu Gust De Afine Condimentat
File de somon proaspăt tăiat cu cedru cu gust de afine condimentat este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 386 calorii. Pentru $ 4.48 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de pudră de cinci condimente, coajă de portocală, sos de soia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până craisins ai putea urma acest curs principal cu Biscuiți Cu Ciocolată Albă Craisin ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Încercați Somon cu scândură de cedru cu sos proaspăt de măcriș, Monkfish cu scândură de cedru, cu gust prăjit la foc și Puttanesca, și Cozi de homar cu scânduri de cedru cu gust de Chile afumat de porumb pentru rețete similare.
Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Castelul Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay vin cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.