File de pește cu unt rumenit, lămâie și oțet de malț

File de pește cu unt rumenit, lămâie și oțet de malț
Fileurile de pește cu unt rumenit, lămâie și oțet de malț sunt un primar și pescatarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 93G de proteine, 54g de grăsime, și un total de 894 calorii. Această rețetă servește 1. Pentru $ 8.18 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la SF Gate are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați fileuri de snapper, suc de lămâie, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Scoici arse cu sos de lămâie cu unt rumenit, Pește și chipsuri cu maioneză de oțet de malț, și Fileuri de pește frecate cu condimente cu sos de unt de lămâie.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Mark West Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate33
Revista