Fig Swirls
Fig Swirls este un vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 48 și costă 20 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 63 calorii. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Un amestec de cremă de brânză, smochine de misiune, scorțișoară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Newtoni De Smochine De Casă, Crostini De Smochine La Cuptor, și Paleo Migdale Fig Quickbread pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți împreună făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron.
Pulsează untul, crema de brânză, gălbenușul și vanilia într-un robot de bucătărie până se omogenizează, apoi adaugă amestecul de făină și pulsează până când aluatul formează doar o bilă.
Înjumătățiți aluatul și formați fiecare jumătate într - un dreptunghi de aproximativ 6 pe 2 inci. Se răcește, învelit în folie de plastic, până când este ferm, aproximativ 1 1/2 ore.
Pur și simplu smochine, miere, suc, coajă și scorțișoară în robotul de bucătărie curățat până aproape neted.
Întindeți 1 bucată de aluat între 2 foi de hârtie de ceară într - un dreptunghi de 10 x 8 inci (grosime de aproximativ 1/3 inch), cu partea lungă orientată spre dvs.
Îndepărtați foaia superioară de hârtie de ceară și întindeți ușor o pătrime din amestecul de smochine peste jumătatea inferioară a aluatului, lăsând o margine de 1/4 inch. Folosind hârtie de ceară ca ajutor, rulați aluatul, stilul jelly-roll, la jumătatea drumului, închizând amestecul de smochine. Flip aluat, cu hârtie de ceară.
Se întinde cu o treime din amestecul de smochine rămas și se rulează în același mod, pentru a forma un buștean în formă de S. Faceți un alt jurnal. Busteni de răcire, înveliți în hârtie de ceară, până la fermitate, cel puțin 4 ore.
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 375 F.
Tăiați buștenii transversal în felii groase de 1/3 inch și aranjați felii la aproximativ 2 inci distanță pe foi de copt ușor unse cu unt.
Coaceți până când patiseria este aurie palidă, 12 până la 15 minute.
Transferați în rafturi pentru a se răci.
* Buștenii necoapte pot fi răciți până la 3 zile.* Cookie-urile se păstrează, stratificate între foi de hârtie de ceară sau pergament, într-un recipient etanș la temperatura camerei 1 săptămână.