Fetuccine ușoare Alfredo
Easy Fettuccine Alfredo este un fel principal mediteranean. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17 g de proteine, 46 g de grăsimi și un total de 664 de calorii. Pentru 1,42 USD per porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus de Taste of Home. Un amestec de unt, piper, fettuccine și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 36%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Easy Fettuccine Alfredo, Easy Fettuccine Alfredo și Easy Fettuccine Alfredo.
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. Într-o cratiță, încălziți laptele și untul până când untul se topește. Se amestecă crema de brânză și se încălzește până se topește.
Adăugați parmezan și piper dacă doriți; gatiti si amestecati pana se omogenizeaza si se incalzesc.
Scurge pastele și transferă într-un bol de servire.
Turnați sosul peste fettuccine; arunca pentru a acoperi.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Chardonnay Neacoperit
Pinot Grigio și Unoaked Chardonnay sunt alegeri excelente pentru Fettuccine Alfredo. Mâncărurile Alfredo cremoase, cu brânză, untoase se pot asorta frumos cu un chardonnay nestear sau un pinot grigio. Ai putea încerca Bollinger Brut Special Cuvee. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
Bollinger Brut Special Cuvee
O culoare aurie, distinctivă a soiurilor de struguri negri. Bule foarte fine. La nas, are o complexitate aromatica frumoasa, fructe coapte si arome condimentate, cu note de mere prajite, compot de mere si piersici. În gust, există o combinație subtilă de structură, lungime și vivacitate. Bulele sunt ca catifea. Arome de pere, brioșă și arome picante, note de nucă proaspătă. Se potrivesc cu toate peștele, în special sushi și sashimi, crustacee precum creveți, creveți, raci și homar la grătar, carne de pasăre și carne albă, caju, parmezan sau prosciutto.