Fetuccine Alfredo de pui și anghinare
Nu poți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încearcă Fetuccine Alfredo cu pui și anghinare. Această rețetă face 4 porții cu 549 de calorii, 41 g de proteine și 19 g de grăsimi fiecare. Pentru 2,73 USD per porție, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și luați sare, brânză cremă, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 64%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și fettuccine Alfredo cu spanac și anghinare, fettuccine cu pui Alfredo și fettuccine cu pui Alfredo.
Instrucțiuni
Gătiți fettuccine conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Între timp, într-o tigaie mare acoperită cu spray de gătit, gătiți puiul la foc mediu până când nu mai devine roz.
Adăugați usturoiul; gătiți încă 1 minut.
Scoateți din tigaie și păstrați la cald.
Adaugati laptele, crema de branza si sarea in tigaie; gatiti si amestecati pana se omogenizeaza. Se amestecă inimioare de anghinare, ardei roșu și parmezan.
Scurgeți fettuccine. Se amestecă sosul și puiul; căldură prin.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Chardonnay Neacoperit
Fettuccine Alfredo poate fi asortat cu Pinot Grigio și Chardonnay Unoaked. Mâncărurile Alfredo cremoase, cu brânză, untoase se pot asorta frumos cu un chardonnay nestear sau un pinot grigio. Cava Marques de Caceres cu 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Marques de Caceres Cava
Culoare pai pal reînviată de bule fine. Buchet de citrice cu note de brioșă. În gură fermecător și rotund, cu o structură răcoritoare, echilibrată. Finisaj plin de viață care îi evidențiază bulele fine. Un aperitiv răcoritor, acest Cava se îmbină bine cu pește și fructe de mare, paste, orez, mâncăruri picante, bucătărie asiatică și toate tipurile de deserturi.