Fettuccine cremoasă cu creveți și slănină
Fettuccine cremos cu creveți și slănină ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 420 calorii, 29G de proteine, și 11g de grăsime. Pentru $2.02 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți fettuccine, piper, morcov și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 60%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Fettuccine cremoasă cu creveți și slănină, Fettuccine Cu Bacon Cremos, și Fettuccine Cremoase De Creveți.
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Se scurge bine; păstrați cald.
Gatiti slanina intr-o tigaie mare antiaderenta la foc mediu-mare 6 minute sau pana cand este crocanta.
Scoateți slănina din tigaie, rezervând 1 lingură de picături în tigaie. Crumble bacon; pus deoparte.
Adăugați creveți și usturoi în tigaie; saut la foc mediu-mare 2 minute.
Adăugați mazăre și morcov; gatiti 2 minute sau doar pana cand crevetii sunt gata.
Transferați amestecul de creveți într-un castron mare; Păstrați cald.
Combinați laptele, făina, sarea și piperul, amestecând cu un tel.
Adăugați amestecul de lapte în tigaie; gatiti la foc mediu 3 minute sau pana se ingroasa si clocoteste, amestecand continuu cu un tel.
Scoateți tigaia de pe foc; adăugați brânză, amestecând până se omogenizează.
Adăugați amestecul de lapte în amestecul de creveți; se amestecă până se combină.
Adăugați paste și 1/4 cană de pătrunjel, aruncând ușor pentru a acoperi.
Transferați amestecul de paste într-un platou sau împărțiți uniform între fiecare dintre cele 8 farfurii; presărați uniform cu 1/4 cană de pătrunjel rămasă și slănină mărunțită.
Notă de vin: în timp ce alegerea de împerechere a lui Heidi de sauvignon blanc este în regulă, cremozitatea acestui fel de mâncare pentru Paste este frumos îmbunătățită de vinul chardonnaya cu propria cremozitate. O descoperire delicioasă, prietenoasă cu mâncarea, este Santa Rita Chardonnay " 120 " din Valea Maipo din Chile. 2004 este doar $ Karen MacNeil