Felie de fleac cu gheață

Felie de fleac cu gheață
Rețeta de gheață poate fi făcută în aproximativ 20 de minute. O porție conține 383 calorii, 6g de proteine, și 24g de grăsime. Pentru $1.78 pe portie, veți obține un desert care servește 6. Această rețetă de la BBC Good Food are 31 de fani. Este o buget prietenos rețetă pentru fanii mâncării Europene. Dacă aveți la îndemână migdale, lapte condensat, zmeură și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 41%, acest fel de mâncare este solid. Zabaglione fleac felie, Glam fleac felie, și Felie de nucă de cocos și lime cu fructe de vară sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Tapetați bine o cutie de pâine de 900g cu folie alimentară, apoi împrăștiați peste migdale (dacă ungeți cositorul înainte de a căptuși cu film, îl va ajuta să se mențină lin).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
2
Împărțiți laptele condensat și smântâna dublă uniform între 2 boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse
Cremă DublăCremă Dublă
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Adăugați sherry la una, iar pasta de vanilie și colorarea alimentelor, dacă se utilizează, la cealaltă. Puneți vasul de vanilie în frigider pentru mai târziu, apoi bateți amestecul de sherry până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
24 Până La 28 De Bucăți De Lemn Dulce Multicolor, Decojit și Desprins (23 Cm Fiecare)24 Până La 28 De Bucăți De Lemn Dulce Multicolor, Decojit și Desprins (23 Cm Fiecare)
Pastă De VaniliePastă De Vanilie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Puneți crema de sherry deasupra migdalelor și neteziți suprafața la nivel. Acoperiți cositorul cu folie alimentară, apoi congelați aproximativ 1 oră până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
5
Bateți crema de vanilie până se îngroașă, apoi lingurați peste stratul de cremă de sherry congelat. Faceți și acest strat cât mai neted posibil, apoi puneți-l din nou în congelator pentru încă o oră până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
6
Pentru a face stratul de zmeură, înmuiați gelatina în puțină apă rece în timp ce bateți jumătate din zmeură într-un robot de bucătărie cu zahărul glazurat și 2 lingurițe de apă. Se cerne într-o tigaie mică și se încălzește ușor pentru a se încălzi. Odată ce începe să fiarbă, scoateți-l de pe foc, stoarceți gelatina și adăugați-o la pură, amestecând tot timpul, până când gelatina se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
Bomboane RuntsBomboane Runts
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Zdrobiți jumătate din zmeura rămasă cu o furculiță, apoi amestecați-le în pură cu zmeura întreagă rămasă și lăsați să se răcească. Lingurați amestecul de zmeură uniform deasupra stratului de vanilie, apăsați ușor degetele buretelui în el, apoi înghețați până când este solid peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Lingurite Lichior RumChata8 Lingurite Lichior RumChata
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
8
Scoateți fleacul din congelator cu aproximativ 15 minute înainte de servire. Răsturnați forma de pâine cu capul în jos pe o farfurie de servire, apoi îndepărtați folia alimentară și tăiați-o în felii îngrijite folosind un cuțit ascuțit.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru fleac. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateMediu
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista