Felie de fleac cu gheață
Rețeta de gheață poate fi făcută în aproximativ 20 de minute. O porție conține 383 calorii, 6g de proteine, și 24g de grăsime. Pentru $1.78 pe portie, veți obține un desert care servește 6. Această rețetă de la BBC Good Food are 31 de fani. Este o buget prietenos rețetă pentru fanii mâncării Europene. Dacă aveți la îndemână migdale, lapte condensat, zmeură și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 41%, acest fel de mâncare este solid. Zabaglione fleac felie, Glam fleac felie, și Felie de nucă de cocos și lime cu fructe de vară sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Tapetați bine o cutie de pâine de 900g cu folie alimentară, apoi împrăștiați peste migdale (dacă ungeți cositorul înainte de a căptuși cu film, îl va ajuta să se mențină lin).
Împărțiți laptele condensat și smântâna dublă uniform între 2 boluri.
Adăugați sherry la una, iar pasta de vanilie și colorarea alimentelor, dacă se utilizează, la cealaltă. Puneți vasul de vanilie în frigider pentru mai târziu, apoi bateți amestecul de sherry până se îngroașă.
Puneți crema de sherry deasupra migdalelor și neteziți suprafața la nivel. Acoperiți cositorul cu folie alimentară, apoi congelați aproximativ 1 oră până când este ferm.
Bateți crema de vanilie până se îngroașă, apoi lingurați peste stratul de cremă de sherry congelat. Faceți și acest strat cât mai neted posibil, apoi puneți-l din nou în congelator pentru încă o oră până când este ferm.
Pentru a face stratul de zmeură, înmuiați gelatina în puțină apă rece în timp ce bateți jumătate din zmeură într-un robot de bucătărie cu zahărul glazurat și 2 lingurițe de apă. Se cerne într-o tigaie mică și se încălzește ușor pentru a se încălzi. Odată ce începe să fiarbă, scoateți-l de pe foc, stoarceți gelatina și adăugați-o la pură, amestecând tot timpul, până când gelatina se topește.
Zdrobiți jumătate din zmeura rămasă cu o furculiță, apoi amestecați-le în pură cu zmeura întreagă rămasă și lăsați să se răcească. Lingurați amestecul de zmeură uniform deasupra stratului de vanilie, apăsați ușor degetele buretelui în el, apoi înghețați până când este solid peste noapte.
Scoateți fleacul din congelator cu aproximativ 15 minute înainte de servire. Răsturnați forma de pâine cu capul în jos pe o farfurie de servire, apoi îndepărtați folia alimentară și tăiați-o în felii îngrijite folosind un cuțit ascuțit.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru fleac. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.