Feijoada: Tocană Tradițională Braziliană

Feijoada: Tocană Tradițională Braziliană
Feijoada: tocană tradițională braziliană necesită aproximativ 10 ore și 15 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 2152 calorii, 83g de proteine, și 166g de grăsime pe porție. Pentru 5,52 USD pe porție, primești un fel principal care servește 4. 1 persoană a găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. Este perfect pentru Toamna. Un amestec de piper, ceapă, coaste de porc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tocană De Pește Braziliană Bahiană, Decorată Cu Ouă Fierte (Moqueca, Feijoada, Tocană De Fasole Neagră Braziliană, și Fasole neagră și tocană de carne-feijoada.

Instrucțiuni

1
Înmuiați fasolea în apă rece peste noapte, asigurându-vă că sunt complet acoperite. De asemenea, înmuiați coastele sărate și slănina în apă rece peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Antrenor Pep Clasificat 200-curentAntrenor Pep Clasificat 200-curent
2
Scurgeți fasolea și puneți-le într-o cratiță mare cu apă rece. Se aduce la fierbere la foc mediu, apoi se fierbe timp de 30 de minute până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Clătiți bine coastele sărate înmuiate și slănina, adăugați la fasole și gătiți timp de 30 de minute la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Antrenor Pep Clasificat 200-curentAntrenor Pep Clasificat 200-curent
4
Încălziți o cratiță foarte mare și turnați uleiul de măsline astfel încât să acopere fundul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
5
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
6
Adăugați cârnații, coastele afumate și slănina, piperul și frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Antrenor Pep Clasificat 200-curentAntrenor Pep Clasificat 200-curent
7
Se toarnă fasolea gătită și carnea și se completează cu apă. Se fierbe timp de aproximativ 1 oră, până când carnea cade de pe os.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
2 Cepți Mărunțiți2 Cepți Mărunțiți
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
8
Serviți Feijoada cu orez alb fiert, felii de portocală și verdeață de primăvară feliată foarte fin prăjită în ulei de măsline cu ceapă și usturoi tocate mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez AlbOrez Alb
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
VerziiVerzii
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel

Vin recomandat: Cabernet Sauvignon, Chablis, Malbec

Cabernet Sauvignon, Chablis și Malbec sunt alegeri excelente pentru tocană. Vinurile roșii pline de corp precum malbec și cabernet sauvignon sunt acompaniamentul perfect pentru tocană de vită. Friptura de pește necesită probabil un vin alb, cum ar fi chablis. Puteți încerca Newton single Vineyard Spring Mountain Cabernet Sauvignon. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 215 de dolari pe sticlă.
Newton Single Vineyard Spring Mountain Cabernet Sauvignon
Newton Single Vineyard Spring Mountain Cabernet Sauvignon
Sălbatic și complex cu ierburi aromate uscate, ardezie umedă, dud, violete, boysenberry și asfalt. Palatul este un exercițiu de putere și complexitate restrânsă. Fructele de cerneală vibrante de coacăze negre, mocha și tutun oferă carnea. Semnul distinctiv este bogat texturate, umami ca transporta incredibil de lung și intens echilibrat de taninuri pietriș fin.
DificultateExpert
Gata În10 hrs, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate63
Revista