Fazan prăjit cu cidru și slănină
Această rețetă servește 4 și costă 2,09 USD pe porție. O porție conține 479 calorii, 11g de proteine, și 31g de grăsime. 229 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați cidru, stoc de pui, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cum se gătește Fazanul: fazan prăjit cu unt cu smântână și Bourbon, Fazan fript cu ciuperci sălbatice, cartofi și ragout de slănină, și Pui fiert cu cidru de mere cu o oală cu varză de Bruxelles și slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 190C / 170C ventilator / gaz 5.Topiți untul într-un vas mare antiaderent ignifug. Se condimentează fazanii, se adaugă în vas și se rumenesc pe toate părțile.
Se scoate din vas și se lasă deoparte.
Adăugați slănina, ceapa, țelina și sageala în vas și gătiți timp de 10 minute până când ceapa este moale și slănina este crocantă.Se toarnă cu grijă orice exces de grăsime.Întoarceți fazanii în vas șiîmprăștiați peste mere.
Se toarnă peste cal și bulionul de pui, se aduce la foc mic, se acoperă cu un capac și se gătește în cuptor timp de 25 de minute până când păsările sunt fierte.
Scoateți păsările din vas și păstrațicald. Întoarceți vasul la plită peste un nivel ridicatcăldură.
Lăsați lichidul să buleze până se reduce cu jumătate, apoi adăugați varza, acoperiți cu un capacși gătiți timp de 3 minute.
Adăugați smântâna, verificați condimentul și continuați să gătiți încă 1 minut.
Serviți fazanul deasupra amestecului de varză cu niște cartofi piure, dacă doriți.