Fasole și orez

Fasole și orez
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați fasolea și orezul. Această rețetă face 8 porții cu 117 calorii, 5g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Dacă aveți sare condimentată, sare, orez și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Încercați Rețetă De Fasole Și Orez, Kielbasan și fasole, și Fasole Prăjită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie, gătiți carnea de vită și ceapa la foc mediu până când carnea nu mai este roz; se scurge. Se amestecă fasolea, roșiile și condimentele. Acoperiți și fierbeți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
TomateTomate
FasoleFasole
CeapăCeapă
Carne De VităCarne De Vită
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați orez; acoperiți și fierbeți timp de 30 de minute sau până se încălzește. Aruncați frunza de dafin înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
OrezOrez

Echipamente

DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista