Fasole verde în ceață
Fasolea verde într-o ceață ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 6 și costă 82 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 111 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, prosciutto subțire, ceapă și alte câteva lucruri pentru a - l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 31%. Rețete similare sunt fasole verde cu fasole neagră fermentată ~ aka fasole verde murdară, Tort Cu Ceață De Nucă De Cocos, și Tort Cu Ceață De Nucă De Cocos.
Instrucțiuni
Într - o tigaie de 10 până la 12 inci la foc mare, amestecați frecvent ulei, ceapă, usturoi și prosciutto până când ceapa se rumeneste ușor, 5 până la 8 minute; păstrați cald.
Între timp, într - o tigaie acoperită de 4 până la 5 litri, aduceți 3 litri de apă la fierbere la foc mare.
Adăugați fasole și gătiți, neacoperit, până când este fraged-crocant când este străpuns, 6 până la 12 minute, în funcție de soi.
Scurgeți fasolea și puneți-o într-un vas de servire superficial.
Se toarnă amestecul de ceapă peste fasole.
Se adaugă sare după gust.