Fasole Verde Cu Sos De Muștar Acidulat

Fasole Verde Cu Sos De Muștar Acidulat
Fasolea verde cu sos de muștar acidulat ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 168 calorii, 2G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Un amestec de sare, ulei de măsline, fasole și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Fasole verde în sos de muștar, Prăjiți piept de curcan cu cartofi, fasole verde și sos de tigaie cu muștar, și Fasole Verde Acidulată.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună primele 6 ingrediente într-un castron mic până se omogenizează bine.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Pregătiți fasolea verde conform instrucțiunilor pachetului. Aruncați fasolea verde cu cantitatea dorită de pansament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi TransversalFasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
3
* 1 (12-oz.) pachetul de fasole verde tăiată congelată poate fi înlocuit. Doar în scopuri de testare, am folosit păsări ochi Steamfresh fresh fresh Frozen
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi TransversalFasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
4
Tăiați Fasolea Verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi TransversalFasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
5
Kitchen Express: omiteți uleiul de măsline, oțetul și următoarele 3 ingrediente. Se amestecă muștarul și 1/2 cană de vinaigretă balsamică îmbuteliată. Continuați cu rețeta conform instrucțiunilor din Pas
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 C. Fasole Verde Tăiată Congelată2 C. Fasole Verde Tăiată Congelată
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista