Fasole verde cu sos de ierburi ar putea fi doar garnitura pe care o cauți. Această rețetă servește 6 și costă 82 de cenți per porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană are 164 de calorii, 3 g de proteine și 13 g de grăsime per porție. Vă este adus de Allrecipes. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. Dacă aveți la îndemână fasole verde, oregano, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Cu un scor de lingură de 74%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt sosurile italiene de fasole verde și anghinare, usturoi și fasole verde și fasole verde de Dijon.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mediu, amestecați ceapa verde, usturoiul, uleiul de măsline, zeama de lămâie, sare, zahărul alb, muștarul, busuioc, oregano, maghiran și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșii De Slănină De Curcan (aproximativ
3 (7-inch) Pâini Plate Pita
Zahăr Granulat
8 Ceai, Capetele Rădăcinilor Tăiate
Maghiran
1/2 Cană Spanac Proaspăt Feliat Subțire
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Cană De Roșii Prune Decojite, Tăiate Cu Semințe
Ardei Iute Scotch Bonnet, Tocat, Sau 2 Linguri Sos Iute Scotch Bonnet
Şuncă De ţară Kentucky, Tăiată Mărunt
Roșii Prune Mari (aproximativ, Tăiate La Jumătate Pe Lungime
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Kilograme De Friptură De Miel, Tăiată în Cuburi De 1 Inch
2
Pune fasolea verde într-un coș aburind. Se fierbe într-o cratiță medie peste apă clocotită timp de 5 minute sau până la frăgezimea dorită.