Fasole roșie în stil New Orleans și orez cu cârnați Fulcher
Instrucțiuni
1
Scoateți capacul și gătiți amestecul la foc mic cu 1 oră mai mult, adăugând mai multă apă dacă amestecul este prea gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Toppinguri, Opționale
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Îndepărtați 1 cană de amestec de fasole și amestecați într-o pastă. Se amestecă pasta de fasole și restul de cârnați de 1/2 lire în amestecul de fasole și se fierbe 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
3
Serviți amestecul de fasole cu orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
4
Serve bean mixture with rice.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper