Fasole roșie în stil New Orleans și orez cu cârnați Fulcher

Fasole roșie în stil New Orleans și orez cu cârnați Fulcher

Instrucțiuni

1
Scoateți capacul și gătiți amestecul la foc mic cu 1 oră mai mult, adăugând mai multă apă dacă amestecul este prea gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Îndepărtați 1 cană de amestec de fasole și amestecați într-o pastă. Se amestecă pasta de fasole și restul de cârnați de 1/2 lire în amestecul de fasole și se fierbe 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
3
Serviți amestecul de fasole cu orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
4
Serve bean mixture with rice.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
Revista