Fasole neagră picantă cu aragaz lent și Chili la grătar

Fasole neagră picantă cu aragaz lent și Chili la grătar
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Fasole neagră picantă cu aragaz lent și Chili la grătar ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 285 calorii, 14g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați apă, apă, usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. este perfect pentru Super Bowl. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 13 ore și 45 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 57%. Rețete similare sunt Chili Picant La Grătar Cu Fasole Neagră, Slow Cooker Dovleac Negru Fasole Chili, și Friptură cu aragaz lent și Chili de fasole neagră.

Instrucțiuni

1
Încălziți fasolea și 10 căni de apă până la fierbere în cuptorul olandez de 4 litri; reduceți căldura. Fierbeti neacoperit 10 minute; se ia de pe foc. Acoperiți și lăsați să stea 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
2
Încălziți uleiul în tigaie de 10 inci la foc mediu-mare. Gatiti ceapa si usturoiul in ulei aproximativ 8 minute, amestecand ocazional, pana cand ceapa este frageda si maro auriu deschis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Scurgeți fasolea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
4
Așezați fasolea în aragaz lent de 3 1/2 până la 4 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte
5
Adăugați 4 căni de apă și amestec de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
6
Acoperiți și gătiți la foc mic 10 până la 12 ore sau până când fasolea este fragedă. Se amestecă roșiile, sosul de grătar, chili, sosul adobo și legumele congelate se sfărâmă. Acoperiți și gătiți la foc mare 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Veggie Se SfărâmăVeggie Se Sfărâmă
Ardei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa VerdeArdei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa Verde
Tortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru ServireTortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru Servire
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
7
Serviți chili presărat cu ardei gras și coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei Rigatoni UscatiTaitei Rigatoni Uscati
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs

Vin recomandat: Zinfandel, Vin Roz

Grătarul poate fi asociat cu vinul Zinfandel și rosul. Un rosul este răcoritor la temperaturi ridicate și completează sosurile și frecările dulci și picante. Zinfandel este o alegere clasică de vin roșu pentru grătar, în special pentru coaste de porc și piept de vită. Boneshaker Old Vine Zinfandel cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Boneshaker Vechi De Viță De Vie Zinfandel
Boneshaker Vechi De Viță De Vie Zinfandel
O culoare roșie rubinie vibrantă în sticlă, acest Zinfandel 2018 se deschide cu arome de cireș, stejar prăjit, un indiciu de piele și note de condimente. La gust, aromele de fructe de fructe roșii perfect coapte sunt însoțite de o structură fără sudură, arome blânde de condimente persistente și un finisaj prăjit.
DificultateExpert
Gata În13 hrs, 45 m.
Porții6
Scor De Sănătate42
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista