Fasole albă din Caraibe este o rețetă fără gluten și fără lactate, cu 6 porții. Această garnitură are 118 calorii , 6 g de proteine și 3 g de grăsime per porție. Pentru 41 de cenți per porție , această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus de Allrecipes. 14 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână ardei gras, usturoi, sazon și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare din America Centrală. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute . Cu un scor de lingură de 73% , acest fel de mâncare este solid. Orez și fasole din Caraibe , orez și fasole din Caraibe și orez și fasole din Caraibe sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Încinge ulei de măsline într-o cratiță mare la foc mediu-înalt. Se amestecă ceapa și ardeiul verde; gătiți până când ceapa începe să devină maro, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 (0,18 Uncie) Pachet De Sazon Cu Coriandru și Achiote
Pachet Sazon Cu Coriandru Si Achiote
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se toarnă apă, fasole albă, sos de roșii, usturoi, coriandru și calabaza. Asezonați cu pachetul de sazon, cubul de bulion, sare, piper și chimen; se amestecă bine pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bouillon Cube
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Fasole Albă
1 Kg Tortillas De Maíz
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Amestec Congelat De Mazăre, Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
3
Aduceți la fierbere, apoi reduceți focul la fiert, acoperiți și gătiți până când calabaza se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
4
Scoateți capacul și continuați să gătiți până când sosul s-a îngroșat, încă aproximativ 10 minute.