Fasole albă din Caraibe

Fasole albă din Caraibe
Fasole albă din Caraibe este o rețetă fără gluten și fără lactate, cu 6 porții. Această garnitură are 118 calorii , 6 g de proteine și 3 g de grăsime per porție. Pentru 41 de cenți per porție , această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus de Allrecipes. 14 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână ardei gras, usturoi, sazon și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare din America Centrală. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute . Cu un scor de lingură de 73% , acest fel de mâncare este solid. Orez și fasole din Caraibe , orez și fasole din Caraibe și orez și fasole din Caraibe sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Încinge ulei de măsline într-o cratiță mare la foc mediu-înalt. Se amestecă ceapa și ardeiul verde; gătiți până când ceapa începe să devină maro, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 (0,18 Uncie) Pachet De Sazon Cu Coriandru și Achiote1 (0,18 Uncie) Pachet De Sazon Cu Coriandru și Achiote
Pachet Sazon Cu Coriandru Si AchiotePachet Sazon Cu Coriandru Si Achiote
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Se toarnă apă, fasole albă, sos de roșii, usturoi, coriandru și calabaza. Asezonați cu pachetul de sazon, cubul de bulion, sare, piper și chimen; se amestecă bine pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bouillon CubeBouillon Cube
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Fasole AlbăFasole Albă
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Amestec Congelat De Mazăre, Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole NeagrăAmestec Congelat De Mazăre, Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Aduceți la fierbere, apoi reduceți focul la fiert, acoperiți și gătiți până când calabaza se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
4
Scoateți capacul și continuați să gătiți până când sosul s-a îngroșat, încă aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista