Fasole albă cu Rigatoni
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați fasolea albă cu Rigatoni. O porție conține 353 calorii, 17g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 5. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de conserve de roșii, piper, salvie miced și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 91%. Rigatoni Cu Cârnați, Varză Și Fasole Albă, Rigatoni cu fasole și ciuperci, și Rigatoni cu cârnați, fasole și verdeață sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului. Într-o cratiță mare, sotati ceapa si usturoiul in ulei pana se inmoaie. Se amestecă ciupercile; gatiti aproximativ 5 minute mai mult sau pana cand ciupercile sunt aproape fragede.
Se amestecă fasolea, roșiile, Salvia, sarea și piperul. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 5 minute. Se amestecă varza. Reveniți la fierbere. Acoperiți și gătiți timp de 3-4 minute sau până când varza este ofilită și fragedă.
Scurgeți pastele; se adaugă în amestecul de fasole și se încălzește.