Fasole albă cu Rigatoni

Fasole albă cu Rigatoni
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați fasolea albă cu Rigatoni. O porție conține 353 calorii, 17g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 5. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de conserve de roșii, piper, salvie miced și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 91%. Rigatoni Cu Cârnați, Varză Și Fasole Albă, Rigatoni cu fasole și ciuperci, și Rigatoni cu cârnați, fasole și verdeață sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului. Într-o cratiță mare, sotati ceapa si usturoiul in ulei pana se inmoaie. Se amestecă ciupercile; gatiti aproximativ 5 minute mai mult sau pana cand ciupercile sunt aproape fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Se amestecă fasolea, roșiile, Salvia, sarea și piperul. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 5 minute. Se amestecă varza. Reveniți la fierbere. Acoperiți și gătiți timp de 3-4 minute sau până când varza este ofilită și fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
KaleKale
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
3
Scurgeți pastele; se adaugă în amestecul de fasole și se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
4
Se presara cu parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții5
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista