Farfalle și creveți
Farfalle și creveți necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și vegetariană are 316 calorii, 10g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână pătrunjel, capere, bulion de pui degresat cu grăsime și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Încercați Creveți spanioli și Farfalle, Creveți Cu Farfalle Și Dovlecei, și Pesto de dovlecei cu creveți și Farfalle pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într - o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mare, aduceți 3 litri de apă la fierbere.
Adăugați paste și amestecați ocazional până când abia se înmoaie pentru a mușca, 9 până la 12 minute.
Între timp, într-o tigaie de 10 până la 12 inci la foc mare, amestecați ceapa în ulei până se limpezește, 3 până la 5 minute.
Adăugați roșii și suc, vermut, bulion, capere și cimbru. Aduceți la fierbere și gătiți timp de 3 minute.
Adăugați creveți, reduceți focul și fierbeți, amestecând ocazional, până când abia opac, dar încă cu aspect umed în partea cea mai groasă (tăiată pentru a testa), 3 până la 4 minute.
Scurgeți pastele și reveniți la tigaia de 5 până la 6 litri. Se amestecă amestecul de creveți, pătrunjelul și sarea și piperul după gust. (Dacă pastele s-au răcit, amestecați la foc mediu până când sunt fierbinți.)
Se toarnă într-un vas larg de servire sau se distribuie uniform între farfurii.