Farfalle cu sos cremos de ciuperci sălbatice
Farfalle cu sos cremos de ciuperci sălbatice ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 346 calorii, 12g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $1.5 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână piper, frișcă, vin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de uimitor. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Farfalle light de gătit cu sos cremos de ciuperci sălbatice, Ciuperci Sălbatice Farfalle, și Ravioli cu un sos Alfredo cremos de ciuperci sălbatice.
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea; scurgere.
Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați ciupercile, ceapa, șalotele, usturoiul, 1 linguriță de sare și piper; gatiti 12 minute sau pana cand lichidul se evapora si ciupercile sunt fragede, amestecand ocazional.
Adăugați vin; gatiti 2 minute sau pana se evapora lichidul, amestecand ocazional.
Adăugați pastele fierte, frișca, brânza și 2 linguri de pătrunjel, aruncând ușor pentru a acoperi. Se amestecă restul de 1/2 linguriță de sare.
Garnisiți cu pătrunjel proaspăt tocat, dacă doriți.