Farfalle cu Frisone ofilite și roșii sparte

Farfalle cu Frisone ofilite și roșii sparte
Farfalle cu Frisone ofilite și roșii Burst ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 412 calorii, 13g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $2.63 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de căței de usturoi, farfalle, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Încercați Piept De Pui Cu Ciuperci Și Frisone Ofilite, Bucatini cu roșii sparte, și Paste cu roșii sparte și Mascarpone pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați roșiile și gătiți, amestecând frecvent, până când roșiile încep să izbucnească, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
3
Adăugați usturoiul, coaja de lămâie și ardeiul roșu zdrobit uscat; gatiti 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
UsturoiUsturoi
4
Adăugați friscormule în loturi și gătiți până se ofilesc, aproximativ 3 minute în total. Condimentează amestecul de roșii-frisone cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
TomateTomate
5
Între timp, gătiți pastele într-o oală cu apă sărată clocotită până se înmoaie, dar încă fermă pentru a mușca, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Scurgeți, rezervând 1 cană de lichid de gătit.
7
Adăugați paste în tigaie cu amestec de roșii-frisone. Se amestecă untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
TomateTomate
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați lichid de paste rezervat cu 1/4 cană dacă este uscat. Împărțiți pastele între boluri puțin adânci și serviți, trecând brânza separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista