Farfalle cu Frisone ofilite și roșii sparte
Farfalle cu Frisone ofilite și roșii Burst ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 412 calorii, 13g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $2.63 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de căței de usturoi, farfalle, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Încercați Piept De Pui Cu Ciuperci Și Frisone Ofilite, Bucatini cu roșii sparte, și Paste cu roșii sparte și Mascarpone pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare.
Adăugați roșiile și gătiți, amestecând frecvent, până când roșiile încep să izbucnească, aproximativ 8 minute.
Adăugați usturoiul, coaja de lămâie și ardeiul roșu zdrobit uscat; gatiti 2 minute mai mult.
Adăugați friscormule în loturi și gătiți până se ofilesc, aproximativ 3 minute în total. Condimentează amestecul de roșii-frisone cu sare și piper.
Între timp, gătiți pastele într-o oală cu apă sărată clocotită până se înmoaie, dar încă fermă pentru a mușca, amestecând ocazional.
Scurgeți, rezervând 1 cană de lichid de gătit.
Adăugați paste în tigaie cu amestec de roșii-frisone. Se amestecă untul.
Adăugați lichid de paste rezervat cu 1/4 cană dacă este uscat. Împărțiți pastele între boluri puțin adânci și serviți, trecând brânza separat.