Eye Candy
Eye Candy este un fără gluten rețetă cu 1 porții. Acest curs principal are 979 calorii, 47G de proteine, și 55g de grăsime per portie. Pentru $ 6.15 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți inele de ananas, zahăr brun, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până zahăr brun ai putea urma acest curs principal cu Briose cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 59%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Bomboane Cajeta (Bomboane De Lapte De Scorțișoară Chewy), Cocktail de trestie de bomboane cu vodcă infuzată cu trestie de bomboane de casă, și Placinta Cu Bomboane.
Instrucțiuni
Marinați friptura în castron cu suc de ananas timp de 25 de minute. După marinare, scoateți friptura din suc și presărați 1 lingură de zahăr brun pe fiecare parte. Aruncați sucul de ananas.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu și topiți untul sau margarina. Presărați uniform restul de 1 lingură de zahăr brun în tigaie.
Așezați feliile de Ananas în jurul exteriorului tigaiei, rezervând un inel și lăsând un spațiu în mijloc pentru friptură.
Așezați friptura în mijlocul tigaiei și așezați un inel de ananas deasupra. Odată ce friptura este rumenită pe fund, întoarceți-o, acoperiți tigaia cu un capac și gătiți la foc mic încă zece minute.
Serviți friptura cu sosul din tigaie și inelele de ananas ca garnitură.