Enchiladas de pui și Avocado în sos cremos de Avocado
Rețeta Enchiladas de pui și Avocado în sos cremos de Avocado ar putea satisface pofta mexicană în aproximativ 30 minute. Această rețetă servește 4 și costă 3,82 USD pe porție. O porție conține 1176 calorii, 69G de proteine, și 73G de grăsime. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Această rețetă de la Closet Cooking are 258592 de fani. Dacă aveți la îndemână avocado, salsa verde, ceapă verde și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma chimenul, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Enchiladas de pui cu sos cremos de avocado Sriracha, Enchiladas de pui alb cremos și Avocado, și Enchiladas De Linte De Avocado Cu Cremă De Lime De Avocado.
Instrucțiuni
1
Pureați bulionul de pui, salsa verde, smântână, avocado, jalapeno, usturoi, chimen, sare și piper, coriandru și suc de lămâie într-un blender sau robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Can) Canned Salsa Verde
Avocado Hass Ușor Piure
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Se amestecă jumătate din sos cu puiul, avocado, ceapa verde și jumătate din brânză.Înveliți fundul unui vas mare de copt cu o parte din sos, înfășurați amestecul de pui și avocado în tortilla și așezați-le în vas.Acoperiți enchiladele cu sosul și brânza rămase și coaceți într-un cuptor preîncălzit de 177° până când brânza s-a topit și părțile laterale clocotesc, aproximativ 15-20 de minute.
Mexicanul poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Puteți încerca Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 39 de dolari pe sticlă.